Cum funcționează țigara electronica ?

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Au trecut 15 ani de cand tigara electronica a aparut pentru prima data pe piata, asadar, putem spune ca acest produs atat de criticat de unii si iubit de altii are o istorie. In cei 15 ani, tigara electronica a putut sa se dezvolte si sa ajunga la performante, precum tigarile electronice smokemania si a cucerit un numar din ce in ce mai mare de oameni.
Chiar daca fumatul electronic sau vapatul, asa cum este cunoscut printre cei care il practica, este deja o obisnuinta, putini sunt cei care stiu cu exactitate cum functioneaza un astfel de produs.

Care este modalitatea prin care functioneaza tigara electronica?

Modul de functionare al tigarii electronice este cat se poate de simplu si de interesant. Pentru a-l putea intelege, utilizatorii trebuie sa stie, in primul rand, din ce este compusa tigara. Aceasta are, de regula, 3 componente: acumulatorul, rezervorul pentru lichid si atomizorul. Aproape la orice tigara, aceasta configuratie este de actualitate, chiar daca tigarile moderne au optimizat foarte bine fiecare componenta in parte.

Elementul principal al oricarei tigari este atomizatorul, care este construit cu ajutorul unui rezistor cu impedanta intre 1 si 2.5 ohmi. In functie de impedanta atomizatorului, se decide gradul de incalzire al tigarii si cantitatea de abur eliminata. Atomizatorul este alimentat de la o baterie si este incalzit pana in momentul in care are capacitatea de a vaporiza lichidul tigarii.

Pentru o vaporizare constanta si eficienta, lichidul este tinut intr-un recipient separat si este livrat catre atomizor printr-un fitil.

Sistemul este simplu si interesant si chiar daca a fost imbunatatit in ultimii ani, in asa fel incat sa poata fi controlat cu o foarte mare usurinta, functionarea este asemanatoare.

Care sunt diferentele dintre tigarile electronice?

Daca functionarea este asemanatoare, diferentele sunt date de forma tigarii, de materialele folosite pentru constructia ei, de numeroasele dotari suplimentare si de capacitatea pe care o are. In principiu, atunci cand doresti sa achizitionezi o tigara electronica si esti incepator, este bine sa cauti sfaturile unui expert in domeniu. Acesta te poate ajuta sa descoperi cel mai bun produs, care sa fie economic pe termen lung si sa ofere experienta unui vapat foarte atractiv. Alegerea tigarii electronice gresite poate sa duca la revenirea la fumatul clasic, ceea ce nu este deloc o optiune sanatoasa.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.