Chestionare auto pentru permis

chestionare drpcivChestionarele auto sunt de foarte mare ajutor deoarece prin aceste chestionare dobanditi cu o mai mare usurinta partea teoretica in vederea obtinerii permisului auto. Incepeti prin a invata din manualul auto semnele de circulatie si principalele legi, iar apoi reveniti aici pentru a face chestionare drpciv. Se stie ca daca vreti cu adevarat sa luati permisul de categorie B trebuie sa invatati foarte bine pentru proba teoretica. Pe www.i-drpciv.ro poti rezolva chestionare auto drpciv online in mod gratuit. Legislatia rutiera este partea esentiala pentru examenul de teorie, totusi fara aceste chestionare nu puteti fi sigur de sansele pe care le aveti.

Drpciv sau directia regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor, nu ofera raspunsurile corecte la intrebarile din chestionare, insa noi va ajutam si cu aceasta metoda pentru a invata mai usor. Cand incepeti chestionarele, fiti foarte atenti la intrebari deoarece ele pot fi intrebari capcana, cititi de doua, trei ori intrebarea iar abia apoi dati raspunsul care credeti ca este corect. Nu trebuie sa va grabiti, aveti la dispozitie 30 de minute, timp suficient pentru a lua examenul auto cu maximul de puncte si anume 26.

Pentru a lua aceasta proba trebuie sa ai 22 de raspunsuri corecte din cele 26 de intrebari, iar atunci vei fi declarat admis. Intrebarile au cate trei variante de raspuns, iar cele corecte pot fi una, doua sau toate raspunsurile, in schimb nu vor exista intrebari fara raspuns corect. Rezolva corect chestionarul drpciv online si arata-ne ca esti pregatit pentru proba reala de teorie in vederea obtinerii carnetului de sofer. Pe site-ul nostru gasiti chestionare auto si teste auto drpciv ce simuleaza examenul auto de la politie ce se da pe calculator. Asa ca nu ezita si incepe sa rezolvi aceste chestionare pana cand te simti pregatit pentru testul real de la politie.

In cazul in care nu ai nicio legatura cu lumea soferilor si vrei doar sa-ti testezi cunostintele auto, poti incepe foarte simplu si usor un chestionar drpciv si vei afla nivelul la care esti pregatit in functie de punctajul final obtinut. Deprinderi si cunostinte in acest sens poti avea din viata de zi cu zi, di postura unui pieton obisnuit iar daca nivelul la care ai aceste cunostinte auto este mai mare cu atat esti mai aproape de obtinerea permisului auto. Noi iti uram sa ai spor la rezultate cat mai bune la testele drpciv online si un chestionar auto drpciv cat mai usor la sediul de politie, in momentul cand va trebuie sa dai sala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.