Inchirieri spatii birouri de la agentia imobiliara Regatta

Inchirieri spatii birouri de la agentia imobiliara RegattaIn ultima vreme, un numar mare de companii si-au schimbat sediul, indreptandu-se catre spatii de birouri mai confortabile, cu infrastructura si facilitati de ultima generatie. Specialistii Regatta au constatat ca zonele din nordul Bucurestiului sunt cele mai cautate, alaturi de cartierele centrale si ultracentrale.

 

Expertii de la agentia imobiliara Regatta au experienta necesara pentru a va recomanda inchirieri de cladiri birouri in functie de bugetul, profilul sau necesitatile firmei dumneavoastra.

Multi administratori de firma intra pe net pentru a cauta spatii de inchiriat in cartiere usor accesibile din Bucuresti, aflate in apropierea unor statii mari de metrou. Orice agentie imobiliara are in vedere faptul ca angajatii unei companii necesita conditii optime, lift, locuri de parcare si birouri spatioase.

 

Din acest motiv, agentia Regatta a inclus la categoria de inchirieri spatii birouri peste 200 de propuneri cat se poate de atragatoare, din randul carora se remarca spatii din Baneasa Center, disponibile pentru suma de 10 euro/mp/luna. Incaperile in care echipa dumneavoastra isi desfasoara activitatea trebuie sa fie bine aerisite, luminoase si confortabile, iar agentia va ofera acum propuneri unice pentru un sediu potrivit.

 

Inchirieri spatii birouri de la agentia imobiliara Regatta

Propunerile de inchirieri spatii birouri de la agentia imobiliara Regatta sunt dedicate marilor companii care isi schimba sediul, dar si noilor intreprinzatori aflati in cautarea unor cladiri confortabile si moderne.

Daca va intrebati prin ce difera o cladire moderna de birouri de diverse spatii oferite de o agentie imobiliara in vile elegante, raspunsul este simplu. Cladirile noi au o infrastructura bine pusa la punct si prezinta avantajul de a fi situate in zone usor accesibile, dar exista anumite motive  pentru a cauta inchirieri birouri in vile. In cazul acestora, costurile sunt reduse si anumite firme prefera, in consecinta, sa aleaga aceasta varianta.

 

Piata imobiliara din Bucuresti va pune la dispozitie un mare numar de oferte pentru inchirieri ale unor spatii ultramoderne de birouri, iar agentia Regatta se mentine in topul companiilor de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.