Femei fara copii – replici soc de spus atunci cand sunteti intrebati de ce nu aveti copii

Esti femeie, nu vrei sa ai copii si iti asumi perfect acest lucru? Singura problema- remarcile celor din jur care lasa sa se subinteleaga ca ai o anumita problema sau ca ceva nu este in regula cu tine.

Deci daca te-ai saturat de aceleasi intrebari- de ce nu ai copii, de ce nu iti doresti acest lucru, iata un mic arsenal cu cateva replici de bun simt pe care le poti folosi fara moderatie.

Dar tu de ce nu ti-ai facut unul sau mai multi? De spus cat mai calm si mai senin cu putinta. Un raspuns care iti va dezarma cu siguranta interlocutorul. Atacul este fara doar si poate cea mai buna arma.

Prefer sa salvez planeta. Doar daca esti Donald Trump poti spune ca acest argument se poate contesta. In plus, te pune putin pe ganduri.

Am deja o viata incredibila. Un raspuns inspirat de celebra Cameron Diaz. Si trebuie sa recunosti ca este un raspuns exceptional. Pentru ca Da, poti avea o viata incredibila si fara copii. Cei cu copii sa nu se simta ofensati, nu au de ce.

Sunt foarte bine asa, mersi. Un raspuns foarte des folosit, cel mai friendly cu putinta, dar foarte eficient atunci cand vrei sa te faci inteleasa. De utilizat mai ales atunci cand ai impresia ca ii este mila cuiv a de tine, deoarece saraca nu ai copii.

De ce nu se pune si barbatilor aceasta intrebare? Da chiar asa. De ce? Cand te intalnesti cu prietenii sau cu familia poti lansa aceasta dezbatere si te poti retrage mai apoi linistita.

Nu este un lucru scris in « my to-do list”. Cu siguranta am uitat asta. Pentru ca umorul a fost si va ramane mereu cea mai buna cale de a iesi dintr-o situatie mai grea.

Am detestat mereu sa fac tot ce face lumea. Putin mai snob raspunsul, dar persoana care te-a intrebat o merita cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.