Cele mai bune 4 de jocuri si experiente VR Steam

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Din 2016, Valve a incurajat o cultura a deschiderii pentru jocurile VR pe Steam (cunoscut oficial sub numele de SteamVR).

Transpose

Dupa emotiile de Blasters of the Univers, Secret Location si-a taiat lucrarile pentru a-si mentine standardele cu Transpose. Din fericire, jocul trece testul dificil al doilea album cu usurinta; Transpose este un joc de puzzle indoit de minte in care iti inregistrezi propriile actiuni, le stochezi ca ecouri si apoi lucrezi impreuna cu sinele tau trecut pentru a rezolva o serie de provocari.

H3VR

Hot Dogs, Horseshoes si Hand Grenades (H3VR) au fost lansate pentru prima data in 2016, dar raman chiar in 2020 unul dintre cele mai actualizate jocuri VR in mod regulat. Dezvoltatorii de la RUST LTD adauga constant noi moduri de joc si arme la colectia sa de experimente.

Rec Room

Acesta este un joc care devine gratuit pentru a juca. Va puteti decora cu articole cosmetice premium, daca doriti, dar toate minigameurile bine concepute, care includ cateva niveluri stralucitoare de cautare cooperanta si chiar o abordare usoara asupra genului Battle Royale, sunt complet gratuite. Adaugati la acest suport multiplu platforma si Rec Room este setat sa prospere doar pe masura ce industria VR creste din ce in ce mai mult. Nu va mirati daca in anul urmator, Rec Room va deveni cea mai mare si mai recunoscuta aplicatie a VR si poate chiar sa urce pe lista celor mai bune jocuri Steam VR.

Skyrim VR

Se pare ca Skyrim de VR este, bine, Skyrim in VR. Cu siguranta, exista cateva aspecte neplacute la portul lui Bethesda din RPG-ul sau fantezist popular, dar am fost mai mult decat dispusi sa le punem in spatele mintii noastre in timp ce exploram Tamriel ca niciodata. Cu un continut in valoare de sute de ore, o autonomie deplina pentru a face genul de personaj pe care ti-l doresti si o lume enorma de explorat, Skyrim VR este cel mai aproape de care am ajuns sa indeplinim visurile fiecarui aventurier.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.