De ce este jocul cu Mario atat de popular?

Distribuie cunoscutilor tai!

De ce este jocul cu Mario atat de popular?, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Daca te uiti pe statiscile jocului Mario inca ocupa locuri fruntase in clasament, dupa toti acesti ani. Primul joc din colectia de jocuri cu Mario a fost lansat in urma cu 29 de ani si totusi a reusit sa isi mentina nivelul ridicat de faima. Personajul Mario care este defapt un instalator italian care a reusit sa intre in inimile multor copii, chiar si adultilor.

Mario apare prima oara in jocul cu Donkey Kong iar dupa putin timp a fost lansat si jocul Super Mario Bros Deluxe in anul 1985 unde este personaj principal. Colectia de jocuri cu Mario a fost cea mai bina vanduta in lume iar in prezent inca se mai creaza jocuri pentru aceasta colectie ultimul fiind New Super Luigi unde personajul principal este chiar fratele lui Mario pe nume Luigi.

Jocurile cu Mario sunt impartite in mai multe categorii: aventura, sport, lupte, puzzle-uri, etc iar unele dintre ele sunt create chiar de fanii care au fost pasionati de acest joc.

Ca o scurta istorie a personajul Mario, el a fost creat de Shigeru Miyamoto(designer japonez), este mic de statura, indesat, imbracat intr-o bluza rosie peste care are o salopeta iar pe cap poarta o basca rosie cu intiala M de la Mario. El este un instalator italian care vorbeste engleza si arata ca un mexican. Scopul lui in majoritatea jocurilor este de a o salva pe printesa Peach care a fost rapita de dragonul Bowser.

Cea mai populara serie este colectia de jocuri Super Mario Bros urmata apoi de Mario Kart, Time Machine Mario. Incet, incet Mario a inceput sa apara si in televizune, in filme si benzi desenate pentru copii. Mario ca personaj apare si in carti, desenat pe tricouri, jucarii, reviste de jocuri, etc si sunt create chiar si jucarii pentru copii.

Acestea sunt motivele pentru care colectia de jocuri cu Mario inca face valuri dupa atatia ani. in prezent firma Nintendo inca se mentine in top ca brand de jocuri video cu ajutorul acestui joc, care este unul dintre cele mai jucate jocuri in lume prin ritmul sau incitant si un game play destul de usor care face ca jocul sa fie perfect.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.