Cum imi aleg masina de spalat vase potrivita?

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Pentru un veritabil confort in viata de zi cu zi, masina de spalat vase se impune drept un produs electrocasnic must have, din ce in ce mai popular si mai apreciat de gospodinele din lumea intreaga.

Tipuri, zgomot, consum de apa si de electricitate, optiuni diverse, dar si buget… iata cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand iti alegi masina de spalat vase.

O masina de spalat vase cu montaj simplu sau incorporabila? O masina de spalat vase simpla se poate pune in orice loc in bucatarie. Are mai multe forme, dimensiuni si functionalitati. Deci daca nu ai o bucatarie nou, echipata, poate ocupa un loc care a mai ramas disponibil.

Masina de spalat vase incorporabila este mai scumpa, dar mai estetica, potrivindu-se de minune cu decorul bucatariei tale.

Ce clasa energetica trebuie sa alegi? Eticheta energetica este obligatorie la fel ca si in cazul altor aparate electrocasnice. Cele care au o clasa energetica ridicata, A++ sau A+++ sunt cele mai scumpe de pe piata, dar si cele mai economice.

Capacitatea. In general, o masina de spalat vase poate sa aiba 60-85 cm. Familiile mai mari au logic nevoie de o masina cu capacitate mai mare. Dar sunt si modele mai mici de 45 cm.

Durata programului. In medie un program, dureaza 2 ore si 20 de minute. Cele mai rapide tin doar o ora si 30 de minute. Cele mai lente pot spala vase chiar si pana la 3 ore.

Zgomotul. Poluarea sonora poate sa fie mai mult sau mai putin importanta. Daca ai un apartament mai mic, ai nevoie de o masina de spalat vase mai silentioasa

Tine cont de niste criterii la fel de importante- o masina de spalat vase perfecta, trebuie sa curete toate petele de pe vase, sa fie silentioasa, sa elimine orice urma de apa de pe vase si sa foe usor de intretinut.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.