Cum aleg cel mai bun robot multifunctional?

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Taie, marunteste, toaca, prepara sucul de fructe, framanta aluatul, bate albusurile de oua si multe altele. Cu alte cuvinte, robotul multifunctional este din ce in ce mai polivalent.

Pentru a nu fi abandonat in mod definitiv in fundul dulapului, robotul multifunctional este cel care ar trebui sa fie ales cu grija, in functie de obiceiuri, dar si de nevoi. Deci de la tocat, la prepararea celor mai delicioase si mai onctuoase sucuri smoothie, trecand si prin maruntirea legumelor, posibilitatile oferite de catre un robot multifunctional sunt diverse. Dar cum poti alege cel mai bun model?

Capacitatea bolului si a blenderului, doua criterii determinante. Adori sa ai cat mai multi invitati la masa? Gatesti foarte des pentru familie? In acest caz, un robot multifunctional, dotat cu un bol de 3 litri reprezinta un minimum. Daca aparatul tau dispune de un blender, acesta ar trebui sa aiba macar o capacitate de 1, 5 litri. Robotii de o capacitate mai mare sunt dotati cu unul chiar doua boluri suplimentare, de marimi mai mici.

Un robot ergonomic, pentru ca gatitul sa redevina o adevarata placere. Daca ai un blat mai mic si un loc pentru preparat mancarea la fel de mic, alege in acest caz un aparat mai compact pentru a optimiza spatiul.

Accesoriile ar trebui sa fie montate foarte usor si demontate la fel de usor. Verifica daca pot sa fie spalate la masina de spalat vase sau se pot spala usor cu mana.

Butoanele si progamele robotului tau ar trebui sa fie intuitive. La ce bun daca are 40 de programe, daca tu nici macar nu il pornesti?

Puterea, un gaj de eficienta. Pueterea adisata este cea care afiseaza in mod clar eficienta aparatului pe care il alegi. Cu cat este mai mare, cu atat acesta va fi mai rapid in executarea sarcinilor. Alege deci un aparat intre 300 si 1000 de watti, in functie de nevoi.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.