Amenajarea curtii

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Cu ajutorul pavajelor se poate obtine din zona ce ne inconjoara locuinta un spatiu primitor si ingrijit. Curtea, gradina, terasa, aleile si drumurile de acces pot fi proiectate si decorate pentru a imbunatati experienta dumneaneavoastra de viata in aer liber.

Indiferent ca vorbim de piatra, marmura, travertin, beton, granit sau gresie, pavajele sunt eficiente in fiecare gradina. Suprafata unei gradini nu poate fi acoperita doar cu pamant, deoarece la prima ploaie sau ninsoare totul se va ingropa in noroi. Suprafata din preajma casei dumneavoastra poate fi oricand un loc unde sa gasiti relaxarea mult dorita si sa beneficiati de natura.

Suprafetele mari pot fi brazdate de alei discrete din caramida, pavele sau pietris, taiate din cand in cand de cate un strop de apa aranjat ca un bazin sau in cascada, peste care trece un podet din lemn. Suprafetele mici pot fi si ele aranjate fara gazon, schimbandu-l cu intindere de pietris, pontoane din lemn si pavaje din piatra.

Cu o gama larga de forme si culori, intrebuintarea pavajelor poate schimba ceea ce odata a fost spatiu inutilizabil intr-un punct focal. Spatiul care inconjoara locuinta dumneavoastra este la fel de insemnata ca ceea ce se afla inauntru.

Fie ca vorbim de gazon, pavaj, marginea piscinei, caile de acces sau gradina de flori, aceste zone trebuie sa beneficieze de aceleasi atentii la detalii ca orice baie sau bucatarie. Peisajele curtii sau gradinii, bine alcatuite, intregesc arhitectura locuintei si design-ul, oferind o poveste originala, care poate fi spusa atat in interior cat si in exterior.

Fiindca nu pot suporta sa finanteze deosebit de mult, pornind de la cateva ganduri simple, cumparatorii nu renunta la ideea de a achizitiona mobilier de exterior care sa le permita sa se bucure de verdeata si de racoarea pe care o ofera florile in perioadele de canicula din sezonul estival.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.