Apeleaza la service-uri pentru asamblarea unui calculator pe piese.

Daca iti doresti un calculator, insa nu unul gata facut ci sa il faci pe piese poti sa apelezi la service-urile de calculatoare si laptopuri pentru facilitarea intregului proces prin serviciul de asamblare calculator.
Chiar daca va pricepeti la calculatoare si v-ati putea face singuri asamblarea, apelarea la acest serviciu va salveaza timp si va scuteste de cateva operatiuni.

Daca nu va pricepeti prea bine la calculatorare, acest serviciu este ideal daca va doriti un calculator facut pe componente de la zero. Firmele din domeniu presteaza acest serviciu cu tarife diferite cuprinse intre 150 si 300 de lei. Apeland la acest tip de serviciu veti beneficia de consultanta in alegerea componentelor dorite in funcitie de bugetul de care dispuneti. Primind astfel de consultanta veti evita situatiile neplacute in care se constata ca anumite piese nu sunt compatibile unele cu altele. Firma respectiva va comanda piesele in locul dumneavoastra si le va receptiona dupa care va incepe asamblarea calculatorului si testarea acestuia.

asamblare-calculator1

La cerere se poate instala sistemul de operare cu licenta dumneavoastra, driverele necasare unei bune functionari a sistemului de operare si alte programe solicitate.
Se testeaza si sistemul de racire al calculatorului pentru a fii siguri ca acesta va face fata sa raceasca intreaga unitate centrala, avand in vedere si capacitatea celorlalte componente. Un calculator cu placi video dedicate pentru gaming va avea nevoie de un sistem de racire mai performant intrucat astfel de placi video se incing foarte tare si pentru ca aceasta caldura degajata sa fie evacuata, sistemul de racire si de ventilatie trebuie sa fie mai puternic.

Dupa toate acestea, calculatorul este ambalat si livrat prin curier rapid catre domiciliul dvs iar tot ce ramane de facut este sa il bagati in functiune si sa va bucurati de el.
De mentionat ca in aceasta situatie, garantia pieselor nu va fi la service-ul care a instalat calculatorul ci la vanzatorul initial de la care s-au cumparat componentele. In cazul unui astfel de calculator, garantia nu este pentru pc-ul ca si intreg ci pe fiecare componenta. Bineinteles ca veti primi facturile originale ale achizitiilor pieselor pentru ca ulterioarele probleme sa poata fi rezolvate direct cu vanzatorul ales de dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.