20 de ani de prietenie intre Leonardo DiCaprio si Kate Winslet

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Toata lumea stie deja cu siguranta, ca intre cei doi actori exista o frumoasa relatie de prientenie, care nu dureaza de azi-maine, ci de 20 de ani. O friendstory minunata care a inceput odata cu filmarile de la Titanic.

Chiar daca fanii au sperat ca intre cei doi actori sa fie o frumoasa poveste de dragoste, lucrurile nu stau chiar asa. Pe cei doi ii leaga doar o frumoasa si lunga poveste de prietenie sincera. Intr-adevar, de 20 de ani, cei doi afiseaza o solida complicitate. Cine a spus oare ca o relatie de prietenie intre un barbat si o femeie este un lucru imposibil?

In anul 1996 Kate Winslet face cunostinta cu actorul Leonardo DiCaprio la castingul noului proiect al lui James Cameoron, “Titanic”. Un lung metraj care spune povestea scufundarii celebrei nave. Kate Winslet se indragosteste de scenariu si de personajul Rose si timp de cateva saptamani il hartuieste pe realizator, care o prefera pe Gwyneth Paltrow pentru rol. In plus, insista sa il pastreze pentru rol pe Leonardo DiCaprio, despre care spune ca este genaial.

Dupa filmari, cei doi raman extrem de apropiati, fara ambiguitati. In plus, sotul lui Kate, Sam Mendes, ii propune chiar lui Leo sa joace in filmul « Revolutionary Road », rolul sotului lui Kate.

Pentru acest film, Kate a primit un Golden Globe. Emotionata pana la lacrimi, aceasta tine sa ii multumeasca in discurs lui Leo pentru 13 ani de prietenie incredibila, in timp ce acesta ii trimite un sarut din public.

Acelasi lucru se intampla atunci cand Leo primeste un Oscar pentru « The Revenant », in 2015. Spectatorii au putut vedea lacrimile de mandrie in ochii lui Kate. Unul din cele mai emotionante momente ale ceremoniei.

In plus, de 20 de ani, cei doi merg impreuna in vacante. Iar actorul de 43 de ani este nasul fiului lui Kate, nascut in 2012.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.