Oferta de obiecte personalizate de astazi – carcasele de telefon

Distribuie cunoscutilor tai!

Oferta de obiecte personalizate de astazi - carcasele de telefon, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

carcasa-iphone-5-imprimare-UV-280x182Adevarata batalie se da astazi nu intre produsele standard, in serie, ci intre cele individualizate, personalizate. Lucrul acesta e parca tot mai valabil, tot mai vizibil, pe zi ce trece – atat la nivel global, european dar si national. Oferta este atat de bogata, concurenta este extrem de apriga, iar clientii au un acces foarte rapid, foarte facil, la orice tip de cumparaturi – fie ca e in online, fie ca e in magazinele cu locatie fizica. Insa atunci cand vrei ceva cu adevarat special, care sa reprezinte ceva anume, sa fie incarcat de o anumita valoare sentimentala, sa aiba sens, te indrepti catre solutiile ce iti oferta obiecte personalizate. Si acestea, la randul lor, sunt un segment extrem de diversificat si vast; cuprind o multime de materiale: de la instrumente de scris, magneti, brichete, la medalii si…cam tot iti trece prin cap. Astazi se poate tipari prin intermediul tehnologiei laser UV pe aproape orice tip de material. Acceseaza aici o oferta variata de servicii tiparire obiecte personalizate pentru a te convinge!

De exemplu, segmentul tanar de varsta (dar nu numai acesta) pune un accent deosebit pe utilizarea de dispozitive si gadgeturi. Aici asadar, e un loc in care personalizarea poate cu adevarat sa fie atinsa – marii operatori de telefonie mobila, centrele comerciale, reselleri se lupta sa aduca cele mai de calitate, poate cele mai rezistente, poate cele mai chic sau mai traznite accesorii pentru acestea. Astfel daca e vorba de telefoane mobile, ne referim la huse, carcase, case-uri, folii; etc. Cum ar fi insa ca fiecare dintre acestea sa reflecte exact preferintele utilizatorului: legate de stil, de forma, culoare, design, functionalitate, mesaj sau stare ce se doreste a fi transmisa? Raspunsul este simplu de dat: ar fi imposibil! Fara o interventie personalizata a clientului, niciodata nu se va putea tine cont de toate aceste aspecte.

Asadar, fie ca e vorba de un cadou perfect, personalizat, fie ca dorim sa ne cumparam noi insine astfel de produse, trebuie sa intelegem cateva aspecte general valabile. In gama de obiecte personalizate, de care am tot vorbit, se remarca cele ce se adreseaza in mod express smartphone-urilor, in special iPhone-urilor (dar nu numai). Firmele ce ofera servicii de print digital pun asadar accent pe urmatoarele atuuri:

– reusesc sa imprime direct pe carcasa, pentru a obtine un aspect durabil in timp, dar si elegant (in comparatie cu aplicarea unui autocolant sau a unor stickere de exemplu)

– se obtin culori saturate, aprinse, ce capteaza privirea celor din jur; tehnologia de imprimare UV joaca aici rolul…principal.

– cele mai fine detalii pot sa fie imprimate aici, la o inalta calitate.

Clientul trebuie doar sa aleaga design-ul (sau sa il creeze singur, dupa propriile preferinte). Apoi firma producatoare ii prezinta suportul de imprimare, din plastic, de diferite culori. Cele mai populare si potrivite variante sunt urmatoarele: negru, alb, rosu, albastru sau… suprafata transparenta.

Preturile pentru imprimarea acestor obiecte personalizate sunt afisate in functie de model, cantitate si includ de obicei si carcasa. Pentru comenzi mai mari sunt oferite reduceri considerabile. Mai multe informatii, imagini si exemple gasesti aici, in pagina de obiecte personalizate si carcase de telefoane.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.