Cum alegi un cutting plotter potrivit

cutting plotter - functii

Distribuie cunoscutilor tai!

Cum alegi un cutting plotter potrivit, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
cutting-ploter-rosu
Cutting plotter modern

Indiferent de aplicatiile de taiere catre care te indrepti, alegerea unui cutting plotter poate sa fie o sarcina destul de dificila. Dincolo de caracteristici tehnice, branduri, preturi si dealeri, ceea ce cauti s-ar putea sa se rezume in doar cateva cuvinte: o precizie cat de ridicata si automatizare maxima; e important asadar ca prin cat mai putine click-uri si actiuni, din partea utilizatorului, produsele finale sa fie obtinute la un standard ridicat. Pentru obtinerea acestor lucruri, producatorii includ in prezentarile acestor cutting plottere o serie de trasaturi, explicate intr-un mod usor de inteles, spre deosebire de fisele tehnice. Poti gasi un astfel de cutting plotter la Pin.ro – distribuitor cu o experienta deosebita in zona materialelor si echipamentelor pentru productia publicitara.

Viteza de taiere

– Majoritatea produselor din acest segment de dispozitive se situeaza in jurul valorii de 1400 mm/s, desi exista si modele ce ating pragul de 1530 mm/s.

Putere de taiere ridicata

– Masurata in grame, ea poate fi astazi chiar si ajustata, pentru a facilita taierea mai multor tipuri de materiale; fie ca e vorba de folii subtiri sau fine, fie ca in discutie apar folii groase si dure. Aceasta putere de taiere se situeaza astfel intre valori de 5 si 600 de grame.

Drivere si aplicatii performante

РAcestea permit  operatorilor sa faca editarile de grafica direct din CorelDRAW si sa trimita comanda de print in mod direct la cutting-plotter. Totul este simplificat si mai rapid.

Rolele presoare

– Ele pot sa fie plasate si operate in mod individual, incat sa permita o serie extinsa de aplicatii.

Conexiuni multiple

– Fie ca vorbim de conectarea la calculator prin USB, fie de portul serial.

Panourile de control de tip touch

– Aceasta varianta, cat si cea cu taste touch, e simplu de folosit si rezistenta, avand un design aparte. Sarcinile complexe vor fi mai usor de abordat, prin aceste comenzi.

cutting plotter - functiiTaiere automata

– Extrem de utila pentru taierea materialului chiar dupa finalizarea fiecarui job realizat – se obtine astfel un flux de lucru mai eficient. Totul se realizeaza prin simpla apasare de butoane.

Ajustarea presiunii in rolele presoare

– Exista mai multe setari de presiune ce pot sa se potriveasca diverselor materiale utilizate. De obicei acestea sunt de tip: heavy (pentru folie reflectorizanta, folie sablare); medium (folii autocolante standard); folii light (folii pentru geamuri)

Alte noutati specifice intalnite in functionarea unui cutting plotter modern sunt setarile parametrilor multipli (de pana la 4 seturi), pentru calitatea taierii si reglarea vitezei (in aceeasi operatiune lansata). Pentru mai multe detalii legate de aceste caracteristici inovatoare, pentru imagini, prezentari video sau fise tehnice, precum si pentru a lansa o cerere de pret, accesati paginile de echipamente pentru productie publicitara la sectiunea de cutting ploter la PIN GROUP.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.