Cele mai moderne si eficiente osciloscoape, in oferta Ronexprim

osciloscoape

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Osciloscoapele sunt instrumente de masura destinate analizei rapide a semnalelor si determinarii parametrilor acestora, fiind esentiale pentru specialistii in domeniile tehnice. Osciloscoapele Keysight InfiniiVision 1000 X de la Ronxprim ofera functionalitati de top, prin integrarea a sase aparate de masura intr-unul singur. Aceste aparate permit vizualizarea mult mai precisa si mai rapida a erorilor si a anomaliilor de semnal, prin intermediul tehnologiei ASIC MegaZoom IV, care poate masura pana la 50.000 de forme de unda pe secunda.

Totodata, aceste instrumente de masura au o rata de esantionare de pana la 2 GSa/s si beneficiaza de tehnologia de “memorie segmentata”, care faciliteaza o viteza mare de testare si permite folosirea intregii capacitati de memorare a aparatului. Osciloscoapele sunt instrumente de masura intuitive si usor de setat pentru masuratori, avand si avantajul unui pret accesibil. In cazul osciloscoapelor de la Keysight, noutatea o reprezinta panoul frontal cu indicatii, care permite inclusiv utilizatorilor neinitiati sa analizeze rapid semnalele.

Osciloscoapele Keysight InfiniiVision 1000 X imbina urmatoarele functii:

– analizor de protocol serial – declansare si decodare (cu software suplimentar);

– generator WaveGen de 20 MHz;

– contor de frecventa;

– analizor de frecventa;

– voltmetru digital.

Datorita integrarii 6 in 1, osciloscoapele Keysight ii ofera utilizatorului mai multe informatii de valoare la acelasi pret si ii salveaza spatiu valoros pe bancul de lucru. Fiind instrumente de masura moderne, osciloscoapele de la Keysight ofera urmatoarele beneficii:

– consum foarte redus de putere de la circuitul de masurat;

– impedanta de intrare mare, de ordinul megaohmilor;

– banda de frecvente foarte larga, de sute de megaherti, iar in constructii speciale (cu esantionare), de zeci de megaherti;

– sensibilitate mare, la unele tipuri de constructive constanta fiind de fractiuni de mV/cm;

– comoditate in exploatare.

Osciloscoapele de la Keysight sunt instrumente de masura care asigura 24 de masuratori specifice, dar si analiza rapida a semnalelor si determinarea parametrilor acestora. Functia FFT, care asigura o analiza de semnal aditionala, ii permite utilizatorului sa coreleze domeniile de timp si de frecventa ale fenomenelor intr-un singur ecran. Osciloscoapele dispun de testarea de tip masca, care permite detectarea mai usoara a erorilor in semnal. Seria de instrumente de masura 1000 X ofera analiza si decodarea semnalelor pentru o gama larga de aplicatii industriale, inclusiv in industria auto: SPI, I2C, CAN, LIN si UART/RS232.

Iata mai jos principalele caracteristici ale osciloscoapelor InfiniiVision 1000 X de la Ronexprim:

– 1 canal digital;

– 2 canale analogice;

– rata maxima de esantionare: 2 GSa/s;

– latime de banda: 70 MHz (de baza), 100 MHz (cu DSOX1B7T102 optional);

– memorie segmentata: standard;

– adancimea maxima de memorie: 1 MPTS;

– masca de testare/limita: standard;

– analiza protocol serial:  SPI, I2C, CAN, LIN (DSOX1AUTO), UART/RS232 (DSOX1EMBD);

– WaveGen: generatoare de functii 20 MHz (include testul Bodeplot);

– conectivitate: USB 2.0;

– afisaj: 7 inci TFT LCD WVGA;

– forme de unde matematice: scadere, inmultire, impartire, FFT (magnitudine si faza) etc.

Ronexprim este, inca din 1991, o prezenta constanta pe piata romaneasca de aparate de masura si control. Aparuta ca agentie si service a companiei olandeze Philips, Ronexprim si-a diversificat activitatea si si-a extins permanent gama de produse si servicii oferite, pentru a satisface nevoile clientilor. In prezent, Ronexprim comercializeaza instrumente de masura de ultima generatie, de la producatori renumiti, devenind un brand pe piata din Romania.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.