Ce sunt intrerupatoarele touch si care sunt avantajele lor?

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Aproape tot ceea ce ne inconjoara devine smart, conceptul de casa smart fiind din ce in ce mai bine conturat si din ce in ce mai usor de adaptat la casele clasice. Unul dintre accesoriile care te poate ajuta sa ai o casa smart este intrerupatorul touch. Un astfel de intrerupator iti permite sa controlezi lumina prin simpla miscare a mainii si reuseste sa ofere un plus de flexibilitate in locuinta pe care o detii.

Care sunt principalele avantaje ale intrerupatoarelor touch?

Alegand sa instalezi un astfel de intrerupator te poti bucura de o multime de avantaje:

  • Le poti oferi persoanelor cu dizabilitati ale degetelor posibilitatea de a controla mult mai usor lumina;
  • Previi transferul de bacterii. Intrerupatorele clasice permit transferul de bacterii, mai ales in spitale si in institutii publice unde toata lumea le atinge. Un intrerupator touch ajuta la evitarea atingerii si la o viata ceva mai sanatoasa;
  • Beneficiezi de o lumina de veghe pe timpul noptii. Unul dintre avantajele intrerupatoarelor de acest fel este faptul ca lumineaza usor pe timp de noapte. In felul acesta sunt usor de gasit si reprezinta o excelenta lumina de veghe atunci cand vrei sa mergi la baie;
  • Poti sa previi murdarirea peretilor. Cu siguranta esti familiarizat cu faptul ca peretii se murdaresc foarte usor in dreptul intrerupatorului. Nu este cazul la intrerupatoarele touch;
  • Economie de energie. Intrerupatoarele touch nu doar ca pot fi controlate cu usurinta de la distanta. Acestea pot fi setate in asa fel incat sa stinga lumina atunci cand detecteaza suficienta lumina naturala. In felul acesta se poate economisi suficient de multa energie electrica.

Pe langa toate aceste avantaje, intrerupatoarele touch se lauda si cu designe-uri foarte interesante. Placile intrerupatorului pot fi realizate dintr-o varietate uriasa de materiale precum piatra, lemnul sau sticla si se pot integra atat in casele moderne, cat si in casele amenajate clasic.

Ce trebuie sa mai ai in vedere atunci cand achizitionezi un intrerupator touch?

Este bine sa te orientezi si spre alte elemente smart. Spre exemplu, poti achizitiona draperii electrice, prize smart sau elemente de supraveghere si siguranta smart pe care le poti controla direct de pe telefonul mobil printr-o telecomanda generala sau un hub. Investitia nu este tocmai cea mai mica la inceput, insa per total reuseste sa genereze economii serioase si sa asigure o administrare mult mai usoara a intregii case.

Care sunt cele mai bune branduri pentru intrerupatoare touch?

Conform celor de la Smarthome360.ro, daca iti doresti o calitate superioara a intrerupatoarelor te poti orienta catre Livolo, moono sau kinetic, branduri cu o puternica experienta in domeniu care asigura produse de cea mai buna calitate.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.